Kifogásolták a társasház „őslakói” a szivárványos zászlót, így reagált a melegmagazin

Kifogásolták a társasház „őslakói” a szivárványos zászlót, így reagált a melegmagazin

Fotó: a Humen magazin Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Néhány napja bejárta az internetet a Humen melegmagazin szerkesztőségének története: postaládájukban egy, láthatóan a társasházban lakóktól származó üzenetet találtak, miután egy szivárványos zászlót függesztettek ki bérelt irodájuk ablakába. A kapott üzenetet közzé is tették:

„Tisztelt BÉRLŐ! A ház »őslakóinak« véleményét, kérését tolmácsolva, megnyugtató lépéssel szolgálna az irodájuk sarok ablakában kifüggesztett színes zászló eltávolítása, bevétele. Önök átmeneti bérlőként vegyék figyelembe a lakók nyugalmát. Magyarországon magyarok lakta házát a nemzeti zászlónk ékesítheti, erre vagyunk büszkék.”

A Hvg.hu hívta fel a figyelmet, hogy milyen választ adott magazin a lakóknak, akikről valójában nem lehet tudni, hogy kicsodák, a levél ugyanis aláírás nélkül érkezett, nem derül ki belőle, hogy ki a szerző, illetve kik, és hány lakó véleményét képviseli. A magazin válaszként a maradék két ablakba a nemzeti lobogót és az Európai Unió zászlaját tűzték ki, de a szivárványos lobogót sem vonták be.

https://www.instagram.com/p/CSM-jF0IuOR/?utm_source=ig_embed