Kocsis Máté: Fekete-Győr András bizonyára megérti majd, hogy miért vannak a szülőknek előjogaik

Kocsis Máté: Fekete-Győr András bizonyára megérti majd, hogy miért vannak a szülőknek előjogaik

Kocsis Máté (Fotó: Facebook/Kocsis Máté hivatalos oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Gratulált Fekete-Győr Andrásnak Kocsis Máté csütörtökön ahhoz, hogy a Momentum elnöke szerdán bejelentette: párjával első gyermeküket várják. – Gratulálok hozzá, a legjobb dolog, ami az életben történhet. Tudom jól, nekünk kettő van: egy fiúnk, Kristóf, és egy lányunk, Karolina – írta. A Fidesz frakcióvezetője ugyanakkor gratulációját követően a kritikák szerint homofóbbá módosított gyermekvédelmi törvényt kezdte dicsérni. 

Azt írta: „Ha majd megszületik a gyermek, és Fekete-Győr András is túl lesz számtalan átvirrasztott éjszakán, ha megtanul a mosógép tetején és a csomagtartóban is pelenkázni, ha majd többször megjárja a gyermekorvosi ügyeletet magas lázzal vagy sérülésekkel, ha lelkesen megválaszolja minden nap azt a körülbelül 200 »miért«-tel kezdődő kérdést, és ha kialakul közte és a gyereke között a világ legtökéletesebb érzelmi kötődése, akkor bizonyára megérti majd, hogy miért vannak a szülőknek – így neki is – előjogaik a saját gyermekük nevelését illetően.

Vélhetően még később az sem lesz ellenére, hogy az ő tudta és beleegyezése nélkül semmilyen irányú szexuális propagandával ne traktálják a kiskorú gyermekét, illetve az úgynevezett érzékenyítés címén ne tartson előadást (leginkább semmiről) például egy ötven-hatvan körüli férfi miniszoknyában és tűsarkú cipőben, ahogy az tőlünk nyugatabbra már szokás. Halkan jegyzem meg, ezekről szól a gyermekvédelmi törvényünk, függetlenül attól, hogy mit hazudik róla a liberális sajtó”.

Posztját azzal zárta, a születendő babának, az édesanyának és az édesapának jó egészséget és boldog családi életet kíván.