Koronavírusban elhunyt a nyíregyházi kórházigazgató

Koronavírusban elhunyt a nyíregyházi kórházigazgató

Fotó: Glix.hu

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Dr. Adorján Gusztáv, Szabolcs Szatmár Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház főigazgatója szerdán életét vesztette – erősítette meg a hírt a Telexnek Vitkai Éva, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház szóvivője. Az intézmény előtte közösségi oldalán osztotta meg a hírt: „Elhunyt intézményünk főigazgatója, dr. Adorján Gusztáv”.

https://www.facebook.com/szszbmk/posts/4123517334328318

Adorján Gusztávot október elején szállították Budapestre, mert koronavírus-fertőzése miatt kórházi ellátásra szorult és állapota súlyos lett. Az igazgató 66 éves volt.

Mint a Narancs.hu megemlítette, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház főigazgatója, valamint a helyi közgyűlés Fidesz-frakcióvezetője annak az intézménynek volt a vezetője, ahova három megyéből érkeztek a középsúlyos koronavírusos betegek. Korábbi értesülések szerint szeptember 30-án még egy közgyűlés előtti bizottsági ülésen részt vett, a közgyűlésen azonban már nem.