Lemondott posztjáról Jászboldogháza fidesz–KDNP-s polgármestere

Lemondott posztjáról Jászboldogháza fidesz–KDNP-s polgármestere

Lemondott a polgármester Jászboldogházán (Fotó: Jászboldogháza önkormányzata / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szűcs Lajos a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Jászboldogháza vezetője közösségi oldalán tette közzé, hogy december 15-én lemondott húsz évig betöltött polgármesteri tisztségéről.

Mint írta, egy hirtelen haláleset következtében, barátai kérésére döntött úgy, hogy visszatér a mezőgazdaságba, amelytől sosem tudott teljesen elszakadni. A lemondott polgármester felajánlotta, hogy a település önkormányzatának jövőbeli vezetőit támogatni fogja a „közösség érdekében végzett lelkiismeretes, becsületes, szorgalmas munkában”.

A politikus egyebek mellett azt írta, hogy teljesült legfőbb célkitűzése is, hiszen egyre többen szeretnek Jászboldogházán élni, a születendő gyermekek száma három évtizedes rekordot döntöget.

A település vezetését ideiglenesen Joó-Kovács Balázs (Fidesz–KDNP) alpolgármester veszi át. A jelenleg hatályos veszélyhelyzeti kormányrendelet alapján időközi választás egyelőre nem tartható.

(MTI)