Letartóztatták a zirci férfit, aki a gyanú szerint szíven szúrta feleségét

Letartóztatták a zirci férfit, aki a gyanú szerint szíven szúrta feleségét

Fotó: Police.hu

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Letartóztatta a bíróság azt az 56 éves zirci férfit, aki a gyanú szerint múlt szombat délután egy konyhakéssel szíven szúrta a feleségét – közölte a Veszprém megyei főügyész kedden az MTI-vel.

Orbán György a közleményében azt írta: a mozgássérült gyanúsított a feleségével, közös gyermekükkel és annak férjével élt együtt, azonban mintegy két éve megromlott a kapcsolata a házastársával és rendszeressé váltak közöttük a szóváltások. A házaspár szombat délután is veszekedett, amikor a férfi egy késsel az asszony irányába szúrt. A szúrás a nő szívét érte, a mentőszolgálat munkatársai már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Az ügyészség indítványa nyomán a bíróság – a bizonyítás megnehezítése és a bűnismétlés veszélye miatt – a férfi letartóztatását egy hónapra elrendelte. A végzés ellen a gyanúsított és védője is fellebbezett, így az nem végleges.

(MTI)