Luxusórával a kezén, hentespultnál mutatkozva jelentette be az árstopot Varga Judit

Luxusórával a kezén, hentespultnál mutatkozva jelentette be az árstopot Varga Judit

Varga Judit luxusórával a csuklóján válogat a hentespultnál (Fotó: Varga Judit / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hozzávetőlegesen másfél millió forintba is kerülhet az az óra, amelyet Varga Judit viselt azon a fotón, amelyen épp egy hentespult előtt válogat, és amelyet közölve bejelentette azt, hogy több élelmiszer esetén is árstopot vezet be a kormány – vette észre a 444.

A lap ezt a Csukló Szpotting nevű Instagram-oldalra alapozva írta meg, amely szerint egy Cartier Clé de Cartier óráról van szó. A 444 arra is emlékeztetett: a 168 óra már tavaly is írt arról, hogy milyen elegáns Varga Judit viselete, ami még a miniszter férjét is kommentelésre ragadtatta. „T. Szerkesztőség! Az órát én vettem a feleségemnek 40. születésnapjára tavaly szeptemberben. Az Önök által keltett látszat ellenére, az órát nem kellett feltüntetni a feleségem vagyonnyilatkozatában, mert abban csak a hathavi képviselői alapdíjat meghaladó értékű ingóságokat szükséges szerepeltetni. További jó munkát! MP” – írta akkor Magyar Péter, a Diákhitel Központ Zrt. vezérigazgatója, Varga Judit férje.

Címkék: Varga Judit, luxusóra