Magyar Péter a bicskei áldozatok ügyvédjével egyeztetett

Magyar Péter a bicskei áldozatok ügyvédjével egyeztetett

Magyar Péter és Gál András (Fotó: Magyar Péter / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Gál András ügyvéd úrral, a bicskei áldozatok képviselőjével kezdtem a mai napot. Ügyvéd úr már több mint egy évtizede látja el kiszolgáltatott emberek, áldozatok probono jogi képviseletét – közölte Magyar Péter ügyvéd, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférje közösségi oldalán.

– Rengeteg szörnyű sors, magára hagyott, kiszolgáltatott áldozatok, rosszul működő állami rendszerek, alulfizetett szakemberek és hosszú évekig elhúzódó jogi eljárások. Azonnali konkrét lépések kellenek a szócséplés és a politikai kommunikáció helyett, hogy a bicskei szörnyűséghez hasonló esetek ne fordulhassanak elő. A tett az első, a szó a második. A kormány két hét alatt odáig nem jutott el, hogy bocsánatot kérjen az áldozatoktól – zárta posztját.

Magyar Péter azt követően állt bele a NER nyílt kritizálásába, hogy volt felesége Novák Katalinnal együtt belebukott a kegyelmi botrányba.