Márki-Zay Péter a NAV házkutatásáról: Köszöntöm önöket Orbán Viktor pártállamában!

Márki-Zay Péter a NAV házkutatásáról: Köszöntöm önöket Orbán Viktor pártállamában!

Márki-Zay Péter reagált arra, hogy a NAV házkutatást tartott budapesti irodájukban (Képernyőfelvétel: Márki-Zay Péter / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Reagált Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) vezetője arra, hogy mint a Magyar Hang elsőként beszámolt róla kedden házkutatást tartott a NAV budapesti irodájukban. 

A politikus kedden este közzétett videóját azzal kezdte: „Szeretettel köszöntöm önöket Orbán Viktor pártállamában!”. Elmondta, a NAV nyomozói előbb a Mindenki Magyarországa Mozgalom könyvelőjéhez szálltak ki házkutatásra, majd az MMM budapesti irodájába. A négy nyomozó iratokat, számítógépeket vizsgált át. – Mi sem jellemzőbb Orbán Viktor pártállamára, minthogy az ellenzéket folyamatosan megfigyelik és ellenőrzik - mondta hozzátéve, hogy erre már a 2022-es kampányban számítottak, éppen ezért már akkor is mindent a legnagyobb nyilvánosság előtt csináltak. – Tudtuk, hogy bennünket nemcsak megfigyelnek, lehallgatnak, közénk ügynököket, kémeket építenek be, hogy a saját csapatunkban is vannak, akik minden lépésünkről jelentést tesznek a Fidesznek – mondta. Szerinte a NAV nyomozói az iroda 11 helyiségéből pontosan tudták, hogy melyik az az egy iroda, ahol a pénzügyi csoport működik, és állítása szerint „egyenesen, rutinosan” rögtön odamentek, „mintha bejáratosak lettek volna az irodába”. – Ahogy eddig is, úgy most is felkészültünk erre, hiszen tudjuk, hogy bennünket csak a nyilvánosság véd. Szerinte soha a magyar történelemben senki nem számolt el olyan nyilvánosan, átláthatóan és részletesen minden egyes kampányköltésével, mint ő. Azt pedig „rágalomnak” nevezte, hogy ő a 2022-es választás után véletlenül „kikotyogta” volna, hogy hozzájuk milyen adományok érkeztek. 

Hozzátette azt is, a NAV és az Állami Számvevőszék meg sem kérdezte őt az ügyben, pedig ő erre ajánlkozott. – Nem az igazság oldalán van a probléma, teljesen egyértelmű, hogy ez egy propaganda-hadművelet volt – tette hozzá megjegyezve, hogy ennek célja az ellenzéki pártok lejáratása a választás előtt. Továbbá szerinte el akarják terelni a figyelmet arról, hogy „Orbán Viktor ezer szálon köthető a pedofilbotrányhoz”.

 

Címkék: Márki-Zay Péter