Megint átszerveznek az Indexnél

Megint átszerveznek az Indexnél

Az Index szerkesztőségi ülése 2020. júliusában (Fotó: Index/Bődey János)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Jelentős átszervezés veszi kezdetét az Indamedia háza táján: a változások érintik az Index mellett a Díványt és a Napi.hu portált is – értesült a Media1

– A most bejelentett átszervezések célja a hatékonyabb működés, valamint a tartalomszolgáltatás minőségének további fejlesztése – közölte Starcz Ákos, az Index.hu Zrt. vezérigazgatója, az Indamedia igazgatósági tagja a portál kérdésére.

A jövőben az új „csoportszintű gazdasági szerkesztőség” feladata lesz, hogy a médiacsoport valamennyi gazdasági hírszolgáltatási feladatát ellássa. A gazdasági szerkesztőséget a Napi.hu jelenlegi főszerkesztője, Domokos László irányítja majd.

Az átalakulás részeként Kitzinger Szonja, az Index.hu főszerkesztő-helyettese 2021. október 1-jétől a Dívány főszerkesztője lesz, és új főszerkesztő-helyettest neveznek ki a helyére az Indexnél.

Kitzinger egyébként az új főszerkesztői pozíciója mellett produkciós kreatív vezetőként folytatja a munkát a hírportálnál. A Media1 felidézi, hogy Kitzinger a korábbi indexes újságírók tömeges távozása után az elsők között csatlakozott az újonnan felálló szerkesztőséghez tavaly nyáron.