Budapesten kellett megszakítania útját a Wizz Air egyik gépének

Budapesten kellett megszakítania útját a Wizz Air egyik gépének

Képünk csak illusztráció. A Wizz Air repülőgépe (Fotó: Lukács Csaba/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Műszaki hiba miatt megszakította útját Budapesten a Wizz Air Tiranából Berlinbe tartó járata kedden – tájékoztatta a légitársaság szóvivője az MTI-t.

A Wizz Air W66611-es számú járata, fedélzetén 180 utassal gond nélkül, biztonságosan szállt le a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren – közölte Radó András.

– A Wizz Air egy másik géppel szállítja tovább a német fővárosba az utasokat, akik a tranzitban várakoznak. A várakozás ideje alatt a légitársaság étellel és itallal látja el az utazókat – közölte a szóvivő.

Nemrég azt követően került a figyelem középpontjába a Wizz Air, hogy a rossz időjárási körülmények miatt nem tudott felszállni az egyik Budapestről Szantorinire tartó gépük, amit az utasok igencsak sérelmeztek. Miután a járat nem indult el, 200 magyar utas ragadt a görög szigeten, akik egy napal később tudtak haza térni.

Címkék: Wizz Air