Nacsa: Gyurcsányék ismét bizalmatlanságot akarnak kelteni a vakcinákkal szemben

Nacsa: Gyurcsányék ismét bizalmatlanságot akarnak kelteni a vakcinákkal szemben

Nacsa Lőrinc, a KDNP vezérszónoka felszólal az állami vagyonnal való fenntartható gazdálkodás megteremtése érdekében egyes vagyongazdálkodást érintő törvények módosításáról, valamint egyéb vagyongazdálkodási rendelkezésekről szóló javaslat általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. április 29-én (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Gyurcsányék ismét csak bizalmatlanságot akarnak kelteni a vakcinákkal szemben azt sugallva, hogy az egyik jobb mint a másik – mondta a KDNP frakciószóvivője pénteken. Nacsa Lőrinc az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában leszögezte: ez azonban nem igaz. „A Magyarországon elérhető összes oltóanyag hatékony és biztonságos” – hangsúlyozta.

A kormánypárti politikus azt mondta: az oltásellenes baloldal tevékenysége ellenére Magyarország jelenleg az egyik legátoltottabb tagállam az Európai Unióban és most is folyamatosan zajlik a koronavírus elleni védőoltások beadása. „Ha Gyurcsányékon múlt volna, még mindig az elhibázott brüsszeli vakcinabeszerzésre várnánk és 1,5 millió emberrel kevesebb lenne beoltva” – értékelt a KDNP frakcióvezetője, hozzáfűzve: zárva kellene tartani az éttermeket és az üzleteket is.

Nacsa Lőrinc hangsúlyozta: arra kérnek mindenkit, ne hallgasson az oltásellenes baloldalra, mert az oltás életeket ment. „Mindenkit arra biztatunk, hogy regisztráljon és vegye fel az oltást” – fogalmazott, megjegyezve: hiszen Magyarországon már nem a vakcinamennyiségen múlik, hogy ki mikor kapja meg az oltást.