Németh Szilárd meglátogatta a falut, ahol mindenki a Fidesz jelöltjére szavazott

Németh Szilárd meglátogatta a falut, ahol mindenki a Fidesz jelöltjére szavazott

Demeter Attiláné, Fáj polgármestere Németh Szilárddal és Demeter Zoltán nal Fotó: Németh Szilárd Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Köszönetet mondott a fideszes Németh Szilárd Fáj választóinak, ugyanis egyéniben mindenki a kormánypártok jelöltjére szavazott.

– Fáj a leghűségesebb település: 100% Demeter Zoltán – Fidesz-KDNP. Köszönjük, Tóth Attiláné polgármester asszony, köszönjük, fájiak! – írta közösségi média oldalán Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője.

A fotóból úgy tűnik, a fideszes politikus emléklappal köszönte meg a település polgármesterének, hogy a 273 szavazásra jogosult közül mindenki, aki érvényes szavazatot adott le egyéni jelöltre, a fideszes Demeter Zoltánra szavazott. Listán a kormánypártok viszont „csak” 99 százalékot kaptak, ugyanis egy darab szavazatot a Mi Hazánk is kapott.

Fáj Borsod-Abaúj-Zemplén megye 04. számú választókerületében található, ahol végül 54 százalékos eredménnyel győzött Demeter Zoltán, míg az ellenzéki összefogás jelöltje, Üveges Gábor, 34 százalékot kapott.