Népszava: idén újra lehet Orbánnal piknikezni Kötcsén

Népszava: idén újra lehet Orbánnal piknikezni Kötcsén

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közzétett képen Orbán Viktor miniszterelnök érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriához 2018. Szeptember 8-án. Mellette Balog Zoltán, az alapítvány kuratóriumi elnöke (b) (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Míg tavaly a kötcsei piknik a járvány miatt elmarad, idén megtartják, és már szervezi a szeptember elejére tervezett találkozót a Fidesz pártalapítványa – értesült több forrásból a Népszava.

Mint írták, a Somogy megyei településen idén is a megszokott program várható: a Polgári Magyarországért Alapítvány által meghívottak közösen bográcsoznak, majd meghallgatják Orbán Viktor beszédét. Érdekesnek nevezték ugyanakkor, hogy információik szerint – egyelőre – a Fidesz parlamenti frakciójából még nem mindenki kapott meghívót az eseményre.

A Népszava egy forrása szerint a kötcsei pikniknek nem az lesz a fő funkciója, hogy Orbán Viktor ottani beszédével valamilyen megdöbbentő, új témával próbálja meg tematizálni az őszi időszak politikáját, hanem az, hogy a kiválasztottak személyesen is eltölthessenek egy kis időt vele. Hozzátették: a kormányfő beszéde várhatóan „a járvány-migráció-családpolitika-gazdasági nyitás sarokkövek mentén szövődik majd”.