Olyan népszerű az operatív törzses kifestő, hogy egy időre leállt az oldal

Olyan népszerű az operatív törzses kifestő, hogy egy időre leállt az oldal

Operatív törzs kifestő

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Letölthető kifestőt készített az Operatív Törzs napi tájékoztatójából egy online áruház. Az alkotókat az utóbbi napokban háromszereplős napi tájékoztatók ihlették meg.

A fekete-fehér képen Müller Cecília országos tiszti főorvos, Lakatos Tibor, az Operatív Törzs ügyeleti központjának vezetője, illetve Gál Kristóf, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője látható a virágcserepek mögött és a növényindák között.

A készítők azt írták, hogy a színezést Feszültség oldó, idegnyugtató időtöltés karantén idejére ajánlják. De akár telefonálás, videohívás vagy a hírek hallgatása közben is jó időtöltés. „Kapd elő a cerkát és színezd ki magadból a feszültséget”.

A kifestő rövid idő alatt olyan népszerű lett, hogy egy időre lefagyott az ajándékbolt weboldala.

https://www.facebook.com/upszupcycleshop/photos/a.104899230929197/208070613945391/?type=3&theater

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Interjú Bródy Jánossal, Orosz Annával, Tóth Gabival, Kemenesi Gáborral és Szakonyi Károllyal. Uradalom állami pénzből a Nyírségben. A Burkáéktól visszakövetelt pénz nyomában. Keresse a friss Magyar Hangot,  Bűvös Szakács-melléklettel!

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Pogátsa Árnyékot vet, de még így se, még vele se találjuk a hazai középosztályt