Magyar lelemény – Orbán Viktor videóban magyarázta el, mit ért alatta

Magyar lelemény – Orbán Viktor videóban magyarázta el, mit ért alatta

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök látogatást tesz az Ürömi Állatotthonban 2021. december 15-én (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Újabb minivideót osztott meg a miniszterelnök a közösségi oldalán amelyben arról beszélt, hogyan szokta elmagyarázni a nyugatiaknak, mennyire találékonyak és szabálykijátszók a magyarok. Kedvenc példájához a kijárási korlátozás idejét idézte fel, amikor este csak akkor lehetett kimenni, ha kisállatot sétáltattunk.  

– Egy órán belül megjelent az interneten az első eladó szakadt nyakörv – folytatta. A logika ebben az volt, hogy „ha ki lehet vinni a kutyát, ha te kimész, és nincs nálad a kutya, megkérdi a rendőr, hogy mit csinálsz. Azt mondod, hogy sajnos a kutya elment. Szakadt nyakörvvel te rendben vagy – magyarázta a miniszterelnök beszélgetőtársának, aki jókat kacagott a történeten.