Öt hónap után térhetett haza a kórházból a koronavírus miatt lebetegedő KDNP-s képviselő

Öt hónap után térhetett haza a kórházból a koronavírus miatt lebetegedő KDNP-s képviselő

Aradszki András (Fotó: KDNP és frakciója / Facebook-oldal)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Közel öt hónap kórházi, illetve az ezt követő rehabilitációs kezelés után, Nagypéntek előtt két nappal gyógyultan térhetett vissza otthonába Érd KDNP-s országgyűlési képviselője, Aradszki András – derül ki az Érdi Hírek cikkéből.

Emlékeztettek: a vírus miatt a politikus öt héten át volt lélegeztetőgépen, onnan szilveszter napján vették le, majd január elején szállították át az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetbe. Az altatásban töltött idő alatt a politikus fizikai állapota megváltozott, újra kellett tanulnia járni.

– Advent előtt kerültem kórházba és Húsvétra, Jézus feltámadásának ünnepére térhettem haza. Érzem a Gondviselés erejét és tiszta szívvel köszöntöm az életet, amelyet másodszor is megkaphattam. Hálás vagyok az orvosoknak, a nővéreknek az áldozatos munkájukért, nem csak azoknak, akik engem gyógyítottak, ápoltak, hanem valamennyi egészségügyi dolgozónak az országban, aki áldozatos munkával küzd az életért – mondta Aradszki, aki a húsvéti ünnep után újra dolgozni kezd majd.

Nem Aradszki az egyetlen parlamenti képviselő, aki súlyos állapotba került a vírus miatt: a fideszes Bányai Gábor jelenleg is kórházban van emiatt. Bányai családja legutóbbi, március 19-ei közlése szerint a politikus altatásban van, műtüdő kezelést kap, de állapota „stabil és reményt keltő”.