Panaszt tett a csuklóját fájlaló nő, hogy nem siettek ki hozzá a mentők

Panaszt tett a csuklóját fájlaló nő, hogy nem siettek ki hozzá a mentők

Képünk illusztráció (Forrás: Országos Mentőszolgálat)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Bepanaszolta egy nő a mentőket azért, mert bár öt napja fájt a csuklója, nem mentek ki hozzá rögtön – írta az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán szerdán.

Mint kifejtették, az „ügy” azzal kezdődött, hogy öt napja tartó csuklófájdalmai miatt a mentők segítségét kérte egy harminc év körüli nő az esti órákban a két ünnep között. Ám a segélykéréstől számított 18 perc múlva a bejelentő azonban ismét telefonált, ezúttal már azért, hogy panasz tegyen, amiért még nem érkeztek meg hozzá a mentők.

– A hanganyagok tanulsága szerint is a végig türelmes mentésirányító ugyan hosszasan próbálta elmagyarázni, hogy éppen magasabb prioritású eseteknél nyújtanak segítséget az életmentők, a nő nem volt hajlandó elfogadni, hogy a több napos csuklófájdalom miatt, bajtársunk nem riaszthat azonnal egy szabad rohamkocsit. A nő hallhatóan felháborodott ezen, és miután megtette a panaszt, már nem is kérte a mentők segítségét. A történet azonban itt még nem ért véget. A bejelentő pár óra múlva ismét felhívta a mentésirányítást, hogy elmondja, „a maga balf*** kollegája miatt most elém kerülnek, akiket mentővel hoznak a sürgősségire”. A vizsgálat eredményéről az Országos Mentőszolgálat ma hivatalosan is tájékoztatta a panaszost, amely szerint nem hibázott a mentésirányító.

Címkék: panasz, mentő