Rogán Cecília 18 milliós karkötőben vett részt a kötcsei pikniken

Rogán Cecília 18 milliós karkötőben vett részt a kötcsei pikniken

Rogán Cecília licenctulajdonos a Magyarország Szépe - Miss World Hungary döntőjén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán 2019. június 23-án (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Részt vett a NER-elit éves kötcsei piknikjén Rogán-Gaál Cecília is, aki a korábbi évekhez hasonlóan idén is meglehetősen drága kiegészítőket viselt. Az üzletasszony ugyanis csuklóján egy pavé gyémántos Cartier Love karkötővel érkezett a helyszínre – vette észre a 444.

A portál információja szerint az ékszer ára 45 600 euró, vagyis több mint 18 millió forint. Ez a lap számításai szerint egyébként 88 hónapnyi, azaz több mint 14 évnyi átlagos tanári fizetésnek felel meg.

Az üzletasszony vállán hordott Celine Tri-Fold táska újonnan több mint egymilliót ér a portál szerint, használtan pedig 300 ezer forintot. Azt is kiszúrták, hogy Rogán Antal volt felesége lábán egy 2020-as Brunello Cucinelli tornacipőt viselt, amit közel 380 ezer forintért vásárolhatunk meg. A portál felhívta a figyelmet a babakocsi aljában elhelyezett Gucci márkájú pelenkázótáskára is.