Vodkát reklámozó tornazsákot osztogatott gyerekeknek a fideszes képviselő

Vodkát reklámozó tornazsákot osztogatott gyerekeknek a fideszes képviselő

Seszták Miklós (Fotó: Seszták Miklós / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Vodkát reklámozó tornazsákban osztott ajándékokat gyerekeknek Seszták Miklós fideszes országgyűlési képviselő egy kisvárdai italgyártó cég családi napján – számolt be róla az RTL Híradója. A politikus azóta eltávolította az erről szóló Facebook-posztot.

A riport szerint nem tudni, pontosan mi volt a hátizsákokban és hány gyerek kapott belőle. Úgy tudni, több kisvárdai lakos is felháborodott a vodkás zsákok miatt, hiszen az a gyerekek között is az alkoholfogyasztást népszerűsíti.

A csatorna kereste az italgyártó céget, de nem kaptak választ adásukig. Seszták viszont reagált a megkeresésre, és többek közt azt írta, „a társaság szponzorációs gyakorlatának megítélése nem az én kompetenciám”, de szerencsésebbnek tartja, ha a gyerekeknek szánt ajándékokon alkoholmentes terméket tüntetnek fel.

Seszták jelenleg is a Fidesz országgyűlési képviselője, de korábban, 2014 és 2018 között nemzeti fejlesztési miniszter is volt az Orbán-kormányban.

Címkék: Seszták Miklós