Stummer János: Feljelentés garázdaság miatt a fideszes ellen

Stummer János: Feljelentés garázdaság miatt a fideszes ellen

Stummer János (Fotó: Stummer János Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Garázdaság miatt feljelentést teszünk ma az aktivistáinkat a Csaba Center előtt köpködő, sörrel leöntő Fidesz-tag ellen – írta Facebook-oldalán Stummer János. A Jobbik országgyűlési képviselője bejegyzéséhez egy videót is csatolt, ahol egy napszemüveges férfi egy biciklin ülve sört locsol a párt pultja és azt mondja közben: „Ennyit értek. Moslékkoalíció. Szóljatok a rendőröknek, mondjátok, hogy én voltam.” A férfi a végén a pult elé köp.

– Vége van azoknak az időknek itt Békés megyében, amikor büntetlenül lehetett alpári módon szidalmazni, fenyegetni bárkit akár politikai meggyőződése, akár más viselt dolga miatt – írta az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának elnökeként is tevékenykedő Stummer.

– Meg fogjuk védeni egymást, ez az agresszív kisebbség nem uralkodhat a békés többség fölött! – zárta sorait a Jobbik parlamenti képviselője.

 

Fizessen elő a Magyar Hangra!

„Ne kelljen újra bizonyítani, ki a jó hazafi” – Magyar Hang-ajánló

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Árnyék podcast – Bántalmaz a kormányom