Több pilisi iskolában elmarad a tanítás a havazás miatt

Több pilisi iskolában elmarad a tanítás a havazás miatt

Fotó: Unsplash/Jessica Fadel

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Több Pilis környéki általános iskolában elmarad a tanítás a hóhelyzet miatt. A hvg.hu gyűjtése szerint Piliscsabán több intézményt is bezártak, Pilisvörösváron viszont várják a diákokat.

A rendkívüli időjárás miatt számos térségben behavazódtak az utak, illetve áramkimaradások is tapasztalhatóak, erről itt írtunk. A piliscsabai Hauck János Német Nemzetiségi Általános Iskola Facebook-oldalán azt kérték: maradjon inkább mindenki otthon. A szintén piliscsabai Jókai Mór Általános Iskola egyenesen azt üzente egy hóember fotóját mellékelve: „Kedves Gyerekek, ez a mai házi feladat! Maradjatok otthon, szánkózzatok, építsetek!”

A pilisvörösvári Templom Téri Német Nemzetiségi Általános Iskolában viszont megtartják a tanítást, lesz ebéd is, áram és fűtés viszont csütörtök délelőtt nem volt. A Vásár téri iskola sem zárt be a hóhelyzet ellenére. „A Vásár téri iskola fogadja a gyerekeket. Áram jön-megy, de nincs hideg. Aki otthon marad, később is igazolhatja gyermeke hiányzását” – közölte a német nemzetiségi intézmény.