Ungár Péter szerint Orbán Viktor „gyűlöletkeltő” kijelentést tett a homoszexuálisokról

Ungár Péter szerint Orbán Viktor „gyűlöletkeltő” kijelentést tett a homoszexuálisokról

Ungár Péter LMP-s országgyűlési képviselő. Forrás: a képviselő közösségi oldala.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Orbán Viktor ma a Kossuth Rádióban a következőt mondta: „a homoszexualitás is jelen van a világban aztán, hogy ez elvezet-e a pedofíliához vagy nem, arról van egy nagyon nagy vita.” Súlyos, gyűlöletkeltő, hazug mondat. De itt nem ez a lényeg önmagában – erről írt közösségi oldalán Ungár Péter LMP-s országgyűlési képviselők, aki egyébként maga is nyíltan felvállalja homoszexualitását.

A politikus szerint ugyanis a kormányfő kijelentése három kérdést felvet: 

„1. Most akkor vége abbahagyja a jobboldal annak a bohócságnak a mondogatását, hogy a „gyermekvédelminek” nevezett népszavazás nem a homofóbiáról szól? A hazug szólamokat, hogy nem szólnak bele felnőtt emberek magánéletébe kihagyhatjuk a jövőben, most, hogy egy rendkívül súlyos bűncselekménnyel mossa össze az összes magyar homoszexuálist a miniszterelnök?

2. Bár én senkinek sem szeretnék a magánéletével foglalkozni, de a Fidesznek dolgozó homoszexuális emberek vajon hol helyezkednek el, ebben a jobboldalon felettébb érdekesnek számító vitában? Szerintük is elvezet a homoszexualitás a pedofíliához? Legalább belső körben elmerik mondani a megélt valóságát a homoszexualitásnak?

3. Orbán Viktor, amikor tavaly júniusban arról beszélt, hogy védi a homoszexuális fickók jogait, akkor is gondolkozott, hogy elvezet-e a homoszexualitás a pedofíliához? Mikor hazudott? Most vagy akkor?”

 

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast – Apokalipszis, Eurovízió, cancel culture