Ungár Pétert támogatja a Jobbik Szombathelyen

Ungár Pétert támogatja a Jobbik Szombathelyen

Ungár Péter a 2021. március 14-én tartott online sajtótájékoztatóján (Fotó: Ungár Péter Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem indít saját jelöltet a Jobbik Szombathelyen, az előválasztáson Ungár Pétert, az LMP országgyűlési képviselőjét támogatja. Jakab Péter, a Jobbik elnökének közösségi oldalán megjelent bejegyzésében emlékeztetett: A nyugat-dunántúli megyeszékhelyen 2019-ben a helyiek leváltották a Fideszt, szerinte a választókerületben is változásra szükség.

Jakab azt írta Ungár Péterről, hogy ebben a ciklusban a Parlament legfiatalabb, de egyben az egyik legaktívabb képviselője. Felidézte, hogy 2018 óta kitartóan küzdött a közalkalmazottak valódi megbecsüléséért, a szociális dolgozók béremeléséért és az otthonápolási díj emeléséért. Mindeközben pedig hangja volt a szombathelyi embereknek, és Hende Csabával is megküzdött.

A Jobbik elnöke szerint az előválasztáson annak kell győznie, aki majd a legnagyobb eséllyel áll helyt a Fidesz jelöltjével szemben. Úgy véli, ha Ungár Péter nyer, az nemcsak a kormányváltáshoz visz közelebb, de a szombathelyieknek „egy helytartó helyett végre valódi képviselőjük lesz a Parlamentben”.

Ungár Péter riválisan az előválasztáson a DK-s Czeglédy Csaba lehet, aki vádlottja a vele és társaival szemben költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt indult büntetőeljárásnak.

Címkék: Jobbik, LMP, Ungár Péter