Unokahúgát ölte meg Tengelicen a mentális betegségben szenvedő férfi

Unokahúgát ölte meg Tengelicen a mentális betegségben szenvedő férfi

Gyilkosság történt Tengelicen 2023. június elsején. (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Letartóztatta a Szekszárdi Járásbíróság nyomozási bírája azt a 29 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy csütörtök hajnalban megölte az unokahúgát Tengelicen – tudta meg a 24.hu.

Kiss Yvette, a Tolna Vármegyei Főügyészség szóvivője a portál üggyel kapcsolatos megkeresésére azt mondta, hogy a férfi nem tett vallomást, és az ügyben eljáró nyomozási bíró az ügyészi indítvánnyal egyezően az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetet jelölte ki a kényszerintézkedés helyéül. Annyit lehet tudni az ügy részleteiről, hogy a férfi és az unokahúga is a nagyanyjuknál lakott. Csütörtökön hajnali kettő körül a gyanúsított eddig tisztázatlan okból otthonukban többször is megszúrta, illetve megvágta a lányt, mégpedig a nyakán, hastájékán és mellkasán is. A lány annyi vért vesztett, hogy a helyszínen meghalt.

Mivel a gyanúsított az eddigi adatok szerint súlyos mentális betegségben szenved, így őt őrizetbe vételét követően a kórház pszichiátriai osztályán helyezték el. A gyanúsított állapotára tekintettel a letartóztatás tárgyában tartott nyomozási bírói ülésre is a kórházi osztályon került sor. A járásbíróság nyomozási bírája az ügyészi indítványnak helyt adva egy hónapra elrendelte a férfi letartóztatását.

Címkék: emberölés, Tengelic