Üzent a hosszú ideig lélegeztetésre szoruló fideszes képviselő, Bányai Gábor

Üzent a hosszú ideig lélegeztetésre szoruló fideszes képviselő, Bányai Gábor

Fotó: Bányai Gábor országgyűlési képviselő/Facebook

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hosszú hónapok után adott ismét hírt magáról a közösségi oldalán Bányai Gábor fideszes országgyűlési képviselő, aki a koronavírus-fertőzés következtében lélegeztetőgépre szorult. Bács-Kiskun megye kiskunhalasi központú választókerületének képviselője a közösségi oldalán Ákos Hello című dalának koncertfelvételét osztotta meg. A videóhoz azt írta, hogy „Hello, hello, újra itt vagyok!”.

Bányai Gábor februárban került kórházba koronavírus-fertőzés miatt. Erről akkor a családja számolt be a közösségi oldalán. Azt is közölték, hogy altatásban tartják Bányai Gábort. Márciusban romlott az állapota. Március 13-ra annyira súlyos állapotba került, hogy azonnali beavatkozást követően egy légzést és keringést támogató eszközre tették. Úgynevezett műtüdős kezelést kapott, amely – az első napok válságos állapota után – pozitívan hatott az állapotára. Ehhez a beavatkozáshoz Bányai Gábort átszállították Szegedre. Ekkor már arról is írtak, hogy a képviselő állapota stabil és reményt keltő.

Bányai családja április közepén írt legutóbb a képviselőről. Azt közölték, hogy a családfő a koronavíruson felülkerekedett, ám a vírus okozta károk miatt viszont még akkor is gépi lélegeztetésre szorult, és mélyaltatásban tartották.

Címkék: Bányai Gábor