Várkonyi Andrea Mészáros Lőrincről: Olyan jó kimondani, hogy a férjem!

Várkonyi Andrea Mészáros Lőrincről: Olyan jó kimondani, hogy a férjem!

Várkonyi Andrea (Képernyőfelvétel: Life TV / Youtube)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel. Így, pár héttel az esküvő után olyan jó kimondani, hogy a férjem! És legalább ennyire jó azt hallani, amikor rólam mesél, amikor azt mondja: a feleségem. (...) Kifejezetten mély a kapcsolatunk, odafigyelünk egymásra – erről beszélt Várkonyi Andrea a HOT! Magazinnak adott interjújában, amit a Blikk szemlézett. Várkonyi néhány hete ment hozzá a kormánypárti milliárdoshoz, Mészáros Lőrinchez.

Várkonyi az interjúban arról is beszélt, korábban azt gondolta, már nem fog házasságot kötni egyetlen férfival sem. – Ám amikor megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált, rövid idő elteltével megkérte a kezem, és én igent mondtam, mert a világ legtermészetesebb dolgának tartottam, hogy összekötjük az életünket – mondta hozzátéve, abban is biztosak voltak az első pillanattól, hogy egyházi esküvőt is szeretnének.

Várkonyi egyébként annak apropóján beszélt magánéletéről, hogy könyvet írt És ezt lehet? Jogod van jól lenni címmel, amely várhatóan november végén fog megjelenni. Utóbbi kapcsán úgy fogalmazott: „Amikor elkezdtem dolgozni a könyvön, egyedülálló anyukaként nem magányosan, mégis egyedül éltem, mire pedig megszületett az utolsó fejezet, már ott volt a férjem, aki mellett kiteljesedett az életem”.