Véletlenül a cseh-holland-Eb-meccsen két játékoskísérő gyerek neve megegyezett Szijjártó Péter gyerekeinek nevével

Véletlenül a cseh-holland-Eb-meccsen két játékoskísérő gyerek neve megegyezett Szijjártó Péter gyerekeinek nevével

Fotó: Kele János/Facebook

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ma már szinte minden futballmeccsen szokás, hogy a csapatokat gyerekek kísérik ki a pályára. Minthogy ez hatalmas élmény a focirajongó gyerekeknek, hatalmas szokott lenni a túljelentkezés, és sorsolják azokat a gyerekeket, akiknek lehetőségük adódik a sztárokkal együtt pályára lépni.

Kele János sportelemző töltött fel egy képet a Facebook-oldalára, amit egy követőjétől kapott. A kép a Budapesten játszott Csehország-Hollandia Eb-nyolcaddöntő mérkőzésen készült, és a játékoskísérő gyerekek neveinek kivetítőn megjelenő listája látható rajta. És, mit ad Isten, ott van két olyan gyermek is, akiknek neve megegyezik Szijjártó Péter külügyminiszter gyermekeinek nevével – számol be a Hvg.

A Szijjártó gyerekek neve a miniszter vagyonnyilatkozatából is ellenőrizhető. A HVG körbekérdezett minden szóba jöhető szereplőt, a külügyminisztériumtól az UEFA-n és az MLSZ-en keresztül az esemény szponzoráig, de sehonnan sem kaptak egyenes választ arra, hogy ezek valóban a külügyminiszter gyerekei lennének-e, és ha igen, akkor hogyan sikerült nekik bekerülniük a szerencsés kiválasztottak közé.

Léteznek még csodák.