Visszaszólt a főpolgármester Bencsik Andrásnak: Ideje most már véget vetni ennek a gyalázkodásnak!

Visszaszólt a főpolgármester Bencsik Andrásnak: Ideje most már véget vetni ennek a gyalázkodásnak!

Karácsony Gergely főpolgármester az 1956-os pesti nők előtt tisztelgő arcképkiállítás megnyitóján az V. kerületi Városháza parkban 2020. október 23-án (Fotó: MTI/Mónus Márton)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– (...) Bencsik András, a Fidesz megmondóembere Bayer Zsolt műsorában, a Hír TV Sajtóklubjában „barmoknak” nevezte azokat az I. kerületi lakókat, akik rám szavaztak – tehát a kerületi választók többségét. Mindenkinek joga van rá, hogy véleményt alkosson a polgármesteri tevékenységemről – a kerületi választókat „lebarmozni” viszont elfogadhatatlan. Kérjenek bocsánatot az I. kerületi emberektől! – így reagált a kerület polgármestere, V. Naszályi Márta Bencsik szavaira közösségi oldalán.

Mint a Magyar Hang beszámolt róla, Bencsik arról beszélt az említett adásban: „Nagyon sok embernek nagyon komoly lelki válságot okozott, hogy voltak olyan barmok, akik Naszályi Mártára szavaztak.” Bencsik András elmondása szerint azokat nem sajnálja, akik rá szavaztak, csak azokat, „akik nem akarták, hogy egy ilyen mosónő lelkületű primitív ember összepiszkítsa ezt a gyönyörűséges kerületet”.

Az ügyet Karácsony Gergely főpolgármester sem hagyta szó nélkül. – V. Naszályi Márta polgármester kiváló ember, és kiváló polgármester. Az őt megválasztó polgárok jól döntöttek, de Márta azoknak épp annyira a polgármestere is, akik nem rá szavaztak. Egy közös hazánk van, aminek mindenki egyenrangú polgára, leszámítva azokat, akiknek az a legfontosabb, hogy megosszák hazánkat, és gyűlöletet szítsanak. Bencsik Andrásnak ráadásul éppen nőnapon kellett ilyen aljas módon megnyilvánulnia, amivel nemcsak Mártát sértette meg, hanem az I. kerületi polgárokat is. Ideje most már véget vetni ennek a gyalázkodásnak! – írta Budapest vezetője.