Dobrev Klára Komlón szavazott

Dobrev Klára Komlón szavazott

Dobrev Klára leadja szavazatát az ellenzéki előválasztás második fordulójában Komlón, 2021. október 10-én (Fotó: Katus Eszter)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje Komlón adta le szavazatát az előválasztás második fordulójában – közölte pártja vasárnap. 

Mint posztjában írta: jövő szombatig lakóhelyetektől függetlenül bárhol tudtok szavazni az országban. „Én is pont így tettem, mielőtt indulnék tovább a pécsi fórumomra. A hétvégén sincs megállás, folyamatosan járjuk az országot, mert Orbánt jövő áprilisban csak így lehet legyőzni.”

Vasárnap reggel kezdődött és jövő szombat estig tart az előválasztás második fordulója, melyben Dobrev Klára és Márki-Zay Péter küzd egymással a miniszterelnök-jelölti poszttért.

Márki-Zay Péter azt közölte, hogy ő hétfőn fog szavazni, még pedig Szegeden, ahol az őt támogató Botka Lászlóval, a város MSZP-s polgármesterével találkozik.