Országszerte akadoznak a Digi szolgáltatásai

Országszerte akadoznak a Digi szolgáltatásai

A Digi, multimédiás és telefonos szolgáltató üzlete a Páskomliget utca 8-ban, Újpalotán (Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szinte az egész országban elérhetetlenek a Digi szolgáltatásai, az internet- és a televíziós szolgáltatás sem elérhető az előfizetőknek – jelentette a PC World. Cikkünk megjelenésekor, délután 15-kor a társaság honlapja se volt elérhető. A cég Facebook-oldalán sokan panaszkodnak arra, hogy elment a szolgáltatás, és egyelőre sehol nem osztott meg a Digi információt arról, mi az oka a kimaradásnak, és mikor várható a hiba elhárítása.

Lapunknak beszámoló felhasználók között volt olyan, aki arról írt, egy órája semmi nem volt, ám 15.15-kor a vezetékes internet és a wifi ment, a tévé akadozik, míg a mobilinternet még mindig nem. A 444-nél többen jelezték, hogy nincs net, nincs telefon, tévé sincs, és még az ügyfélszolgálat telefonszáma, a 1272 sem elérhető.

Még tavasszal volt hír a Digi táján, hogy a vállalat hazai érdekeltségét és az alájuk tartozó leányvállalatokat a magyar tulajdonú 4iG Nyrt. kezébe adják. A Digi Magyarországon több mint háromezer embert foglalkoztat és több mint 1,1 millió előfizetőtnek nyújt kábeltévé, vezetékes internet, mobil- illetve vezetékes telefon, valamint műholdas szolgáltatásokat. A cég konszolidált árbevétele 70 milliárd forint volt tavaly.

Címkék: Digi