Kormánypárti köszöntő, avagy nem szól ránk a Présember

Kormánypárti köszöntő, avagy nem szól ránk a Présember

Egy szelfi az örökkévalóságnak (Fotó: Orbán Viktor/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Sorsdöntő esztendő virradt ránk! Magyarországra, Európára, a keresztény világra. Sok megnyert csata áll mögöttünk, de most még egyszer össze kell szedni minden erőnket. Ha elegen ott leszünk júniusban az urnáknál, és a Holdról is látható győzelmet aratunk, végleg visszaverjük Brüsszel, a Soros család, az amerikai demokraták, a magyar óvodások körül matató LMBTQ-lobbi, a migránspárti európaiak, a háborúpárti Zelenszkij támadását. Választásnak soha nem volt még akkora tétje, mint a mostaninak!

Ha nem remeg meg a kezünk, ha nem hisszük el, hogy nélkülünk is megvan a győzelem, döntő csapást mérünk az itthoni libernyákokra, a dollárban úszó, szuverenitásunkra törő hazaárulókra. Ha nyerünk, Ukrajna nem lesz az Európai Unió tagja, hogy elvegye a nekünk járó pénzeket. Rendet vágunk Brüsszelben, hazaküldjük Gyuri bácsit, a Nyugat visszatalál a gyökereihez, a családoké lesz a jövő. Csak menjetek el szavazni, előbb meg töltsétek már ki a nemzeti konzultációt!

Vegyük vissza a nemzet fővárosát, tanítsuk móresre Gyurcsányt, nehogy már a baloldal nevessen a végén! Mutassuk meg, hogy nem úgy táncolunk, ahogy Brüsszel meg Washington fütyül! Megvédjük a kerítést, most kell jól szavazni, különben a baloldal beengedi a migránsokat, akik elveszik a…, jó, ezt most inkább hagyjuk.

Sorsdöntő év jön, sorsdöntő választással. Mit sorsdöntő? Sorsfordító! Tiszteletet követelünk magunknak! Ne oktassanak ki bennünket idegenek, ne szóljanak bele az ügyeinkbe, nincs kompromisszum, hátrább az agarakkal, Présember! Konnektivitást Putyinnal, Hszivel és a Türk Tanáccsal! El a kezekkel Trump elnöktől, a szabad lengyel közmédiától! Donald Tusk ne sértse meg a brüsszeli jogállami normákat! Hát hova vezet az ilyesmi? De tényleg... Ha eljön az idő, menjetek, és szavazzatok ránk! Most fontos csak igazán. Ha mi nyerünk itthon, Trump elnök úr meg odaát, lesz tűzszünet és béke. Mire a falevelek lehullanak, elfoglaljuk Brüsszelt. Most vagy soha!

Iratkozzon fel reggeli hírlevelünkre, melyben az elmúlt 24 óra és az előttünk álló nap legfontosabb híreit gyűjtjük csokorba, ráadásképp elolvashatja napindító közéleti jegyzetünket, a koffeint. Pár perc az egész, és tájékozottan, felvértezve kezdheti napját!