Összegyűlt a pénz: kiadják a Magyar Hang olvasói Stefano Bottoni Orbán-könyvét

Összegyűlt a pénz: kiadják a Magyar Hang olvasói Stefano Bottoni Orbán-könyvét

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Összegyűlt a szükséges összeg, így a Magyar Hang szerkesztősége közösségi finanszírozásban megjelenteti Stefano Bottoni Orbán-könyvét. A Firenzei Egyetemen tanító olasz-magyar történész 2019-ben írt egy elemzést Orbán: Un despota in Europa címmel, amely Olaszországban, olasz nyelven jelent meg. A könyv magyarra fordítására és kiadására nem vállalkozott itthoni könyvkiadó, ezért kezdett lapunk gyűjtésbe, hogy megjelenhessen magyar nyelven is az írás, amely a Nemzeti Együttműködés Rendszerének szabadelvű-konzervatív kritikája egy történész szemével.

2,5 millió forint gyűlt össze, így 2023. május végén magyarul is megjelenik a könyv aktualizált, új fejezettel kiegészített, frissített változata.

Habár a kiadás már sínen van, olvasóinknak továbbra is lehetőséget biztosítunk arra, hogy előrendelhessék a kötetet, illetve részt vehessenek a zártkörű könyvbemutatón és dedikáláson.

Támogatói csomagok:

1) 10 000 forintos csomag: A támogató megjelenés előtt kap egy, a szerző által névre szólóan dedikált példányt és részt vehet a könyv zártkörű, ünnepélyes bemutatóján. Amennyiben a támogató nem rendelkezik másként, a könyv függelékében a neve megjelenik a kiadást elősegítők között (ha május 1-je előtt rendelt).

2) 5000 forintos csomag: Egy példány előjegyzése, és amennyiben a támogató nem rendelkezik másként, a könyv függelékében a neve megjelenik a kiadást elősegítők között (ha május 1-je előtt rendelt). Ahogy a könyv megjelenik, a kötetet postázzuk a megadott belföldi címre vagy átvehető lesz a Magyar Hang szerkesztőségében. A 2023. április 20-tól érkező rendeléseknél 5000 forint+postaköltség az ár.

Az előrendeléshez kérjük jelentkezzen e-mailben az elofizetes [at] hang [dot] hu email-címen, nevét és címét is megadva (e-mail nélkül nem tudjuk beazonosítani a rendelését)! Kérjük, átutalással fizesse ki az összeget!

Várható megjelenés: 2023. május vége.

Természetesen könyvvásárlás nélkül, akár anonim módon is lehetséges támogatni a kötet megjelenését átutalással, vagy PaypalonDonablynPatreonon keresztül (bankkártyával is). Kérjük, megjegyzésben minden esetben írják oda, hogy Bottoni könyve!

Átutalási adataink (megjegyzésben írják oda, hogy Bottoni könyve és az e-mail címüket):
Alhambra-Press Bt. Számlaszám: 11702036-20724120 (OTP) 
Ha külföldről akar utalni: HU58117020362072412000000000
Az OTP Bank SWIFT kódja: OTPVHUHB Székhelye: 1051 Budapest, Nádor utca 16.

Címkék: Stefano Bottoni