Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Távozott a tévés, aki Trump-ellenes összeesküvés részeként beszélt a koronavírus-járványról

Szerző: | 2020. március 28., 09:18 | Külföld

Trish Regan egy 2017 április felvételen (Fotó: unnamed/Flickr)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Trish Regan és a Fox-csatorna útja elváltak. A társaság egyúttal jelezte, átcsoportosításokat hajtanak végre, hogy minél jobb hírszolgáltatást nyújtsanak a járványról.

HIRDETÉS - AIP

Távozott a republikánusokhoz közeli Fox hírcsatorna üzleti szekciójának egyik ismert tévése, Trish Regan – közölték helyi idő szerint pénteken. Az elsőként az NBC-csatornán megjelenő hír szerint – a közlemények alapján – a Fox megköszönte az elmúlt évek áldozatos munkáját a 47 éves műsorvezetőnek. Regan ugyancsak köszönetet mondott az elmúlt évekért, egyúttal azt is jelezve: a jelenlegi válságos időszakban a családjával szeretne foglalkozni.

HIRDETÉS - AIP

A távozás tényét a CNN-nek is megerősítették, hozzátéve, hogy a Fox-nál erőforrás-átstrukturálás zajlik, csökkentik a magazinműsorok arányát, a kollégákat pedig a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos hírszolgáltatások, élőzések erősítésére csoportosítják át, hogy minél jobban tudják közvetíteni az eseményeket.

A hivatalos magyarázat mellett ugyanakkor van egy másik adalék is – ahogy azt az erről hírt adó sajtótermékek hangsúlyozzák –: Trish Regan nemrég komoly kritikák kereszttüzébe került, miután március 10-én arról beszélt egy monológjában, hogy a koronavírus-járvány egy „impeachment-átverés”, amelynek az a célja, hogy így hiteltelenítsék és próbálják megbuktatni Donald Trump elnököt. „A demokraták őt (az elnököt), és csak is őt hibáztatják egy olyan vírus miatt, amely már megtámadta a fél világot. Ez csak egy újabb kísérlet, hogy elmozdítsák tisztségéből az elnököt. (…) Megannyi liberális médiatermék arra használja – aláhúzom, arra használja – a koronavírust, hogy démonizálja és tönkretegye az elnököt” – jelentette ki többek között a tévés.

Andrew Lawrence on Twitter

You gotta watch this, I mean……..you just gotta watch https://t.co/x2ZsayVrmv

Az ominózus eset után a Fox Business levette kínálatából Regan műsorát. A CNN-nél az üggyel kapcsolatban azt is megjegyzik: Regan mellett Sean Hannity és Laura Ingraham is hetek óta arról beszél a Foxon, hogy a Covid-19-cel kapcsolatos tudósítások célja, hogy politikailag ártsanak Donald Trumpnak.

A hivatalos adatok szerint szombat reggel az Egyesült Államokban 104 837 főt tartottak számon fertőzöttként, közülük 1711-en hunytak el, míg 894-en felépültek a betegségből.

Koronavírus: már hatszázezer ismert fertőzött világszerte | Magyar Hang

A halottak száma 27 365, a gyógyultaké pedig 131 712.

Címkék: Donald Trump, Egyesült Államok, FOX, koronavírus, koronavírus-járvány, média, Trish Regan


Megszelídült a „trópusi Hitler”?

Megszelídült a „trópusi Hitler”?

Látványos hátraarcot csinált az elmúlt hónapokban Jair Bolsonaro, aki valószínűleg mostanra elfogadta a realitásokat, vagyis azt, hogy eddigi legfőbb szövetségese, Donald Trump elveszítette a választásokat.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – durvuló közbeszéd – és hol van még a gödör alja

Pin It on Pinterest