Donald Trump: 2024-ben visszatérünk

Donald Trump: 2024-ben visszatérünk

Donald Trump volt amerikai elnök beszédet mond az Arizona állambeli Florence-ben tartott gyűlésen 2022. január 15-én (Fotó: MTI/AP/Ross D. Franklin)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A 2020-as elnökválasztást elcsalták, de 2024-ben visszatérünk – fogalmazott Donald Trump újévi első politikai nagygyűlésén Arizonában az Euronews cikke szerint. – Ebben az évben vissza fogjuk hódítani a képviselőházat. Visszaszerezzük a szenátust is. Végül pedig újra Amerika élére fogunk állni, ez nagyon fontos. 2024-ben miénk lesz újra a Fehér Ház – fogalmazott a korábbi amerikai elnök.

A politikus utalt az egy évvel ezelőtti botrányra is, amikor hívei az elnökválasztás érvényességének kongresszusi elfogadásakor behatoltak az amerikai törvényhozás épületébe, a Capitoliumba. Donald Trump szerint jogilag meghurcolják azokat, akik nem tettek mást, csak éltek a gyülekezés és a szólás szabadságával.

Címkék: Donald Trump