Lerohanták a tüntetők a BBC régi székházát

Lerohanták a tüntetők a BBC régi székházát

Forrás: Twitter/Bernie's Tweets

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az oltásigazolvány bevezetését ellenző tüntetők rohanták le hétfő délután a BBC régi székházát – számolt be róla a brit Mirror.

A Twitterre számos videó került ki arról, hogy dühös tüntetők nyomakodnak az épületnél, tiltakozva az ellen, ahogy a csatorna a járványügyi intézkedésekről tudósít. A Mirror szerint az Official Voice nevű szervezet hívta össze a demonstrálókat, akik többek között az ellen tüntetnek, hogy beoltsák a gyerekeket is.

Egyes felvételeken látszik, amint a tüntetők nekimennek a rendőrsorfalnak, míg azok igyekeznek megakadályozni, hogy bejussanak az épületbe.

Mint a Mirror írja, mások a tüntetőket kritizálták, bűnözőnek nevezve őket, illetve kifejtve, hogy a BBC egy csatorna, nem pedig a kormány, és egyébként is már rég elköltözött onnan.

A britek az elmúlt hetekben folytatták a korlátozások lazítását, ugyanakkor egyes helyek csak úgy nyithatnak újra, ha a beltérre kizárólag oltottakat engednek.