Negatív lett Joe Biden koronavírus-tesztje

Negatív lett Joe Biden koronavírus-tesztje

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Negatív lett Joe Biden és felesége első koronavírustesztje – értesült a CNN. A demokrata párti elnökjelölt ezt Twitter-üzenetében is megerősítette, mint írja, örömmel jelentheti be, hogy az ő és Jill tesztje is negatív lett. Mint hozzáteszi, reméli, ez is arra ösztönzi az embereket, hogy viseljenek maszkot, tartsanak távolságot és mossanak kezet.

Mindez azután derült ki, hogy Donald Trump elnök pénteken bejelentette, hogy megfertőződött ő is és a felesége is. Minden bizonnyal nagy lehetett az izgalom Biden kampánystábjában, hiszen kedd este tartották a november 3-iki elnökválasztás első nyilvános televíziós vitáját, amely példátlanul botrányosra sikeredett. A jelöltek ugyan néhány méterre álltak egymástól, de mégiscsak órákon keresztül egy színpadon szerepeltek.

Biden egyébként korábban gyors felépülést kívánt Trumpnak és feleségének.

A Fehér Ház kabinetfőnökének korai pénteki közlése szerint Donald Trump és felesége jól van, az elnök ellátja feladatait. Mark Meadows elmondta, az elnöki pár a fertőzés enyhe tüneteit mutatja. Az elnöknek nemcsak jó a hangulata, hanem nagyon is energikus – szögezte le a kabinetfőnök, akit szintén teszteltek és az eredmény negatív lett. Meadows arról nem kívánt nyilatkozni, hogy Melania és Donald Trump milyen kezelést kap. Derűlátóan nyilatkozott a gyors felépülésüket illetően.