Velencében versenyez Mundruczó Kornél új filmje

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A filmes és színházi munkáival világszerte elismert Mundruczó Kornél hetedik nagyjátékfilmje egy tragikus otthonszülés következményeinek történetét meséli el Bostonban. Miközben a fiatal édesanya (Vanessa Kirby) gyásza egész családját megrázza, a nő saját utat választ, amely során nemcsak megtanul együttélni a veszteségével, de képes lesz fájdalmán továbblépni.

Vanessa Kirby és Shia LeBeouf  mellett az Oscar-díjas Ellen Burstyn, Molly Parker, Iliza Schleizinger, Benny Safdie és Sarah Snook is szerepelnek a filmben, melynek forgatókönyvét Wéber Kata jegyzi. Wéber Kata, a Fehér isten és a Jupiter holdja című filmek, valamint számos nagysikerű színházi előadás során már közreműködött Mundruczó Kornéllal. A vágásért a rendezővel ötödik alkalommal együttműködő Jancsó Dávid felelt, az operatőr a norvég Benjamin Loeb, a látványtervező a kanadai Sylvain Lemaitre volt, a film zenéjét az Oscar-díjas Howard Shore szerezte. A Pieces of a Woman című film az amerikai-kanadai Bron Studios gyártásában a hazai Proton Cinema (Petrányi Viktória Executive Producer) közreműködésével készült.

A tervek szerint a filmet hamarosan Magyarországon is bemutatják.