Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

A Nemzeti Színházban róhatják le kegyeletüket Törőcsik Mari tisztelői

Szerző: | 2021. április 16., 13:24 | Kultúra

Törõcsik Mari, a nemzet színésze a Körhintamenet címû könyv bemutatóján a budapesti Vígszínházban 2013. december 6-án (MTI Fotó: Soós Lajos)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Nemzeti Színház Hajóorrában kialakított emlékhelyen róhatják le kegyeletüket Törőcsik Mari tisztelői – tájékoztatta az MTI-t az intézmény. A helyszínt pénteken 17 és 21 óra, a későbbiekben pedig minden nap 10 és 21 óra között lehet felkeresni. A színésznő kedvence a sárga rózsa volt, azt kérik a megemlékezőktől, hogy ezzel a virággal tisztelegjenek Törőcsik emléke előtt.

HIRDETÉS - AIP

A színház azt kéri az érkezőktől, a hajóorrot a Soroksári út felől kijelölt útvonalon közelítsék meg, és a járványhelyzet miatt fokozottan ügyeljenek a távolságtartásra. A tömeg elkerülése érdekében az emlékhelytől a Duna felőli oldalon, a parkoló irányába lehet távozni.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

A temetést szűk családi körben rendezik majd.

A Nemzeti Színház továbbá közölte, hogy a színésznő lánya, Maár Teréz szeretne köszönetet mondani a Szombathelyi Markusovszky Kórház összes alkalmazottjának, illetve Sámóczi Marianna főorvosnak, amiért az elmúlt öt évben mindent megtettek a művésznő egészségéért.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Maár Teréz, Nemzeti Színház, Sámóczi Marianna, Szombathelyi Markusovszky Kórház, Törőcsik Mari


Bulvár rovat

Bulvár rovat

Ihaj, csuhaj, micsoda lagzi lesz ez! Habár meghívva nem leszünk, de attól tartok, a menyasszonytánchoz mégis a mi zsebünkből kerülnek a milliók a tányérkára.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest