Egy ma is aktuális régebbi videóját tette ki 40. születésnapján Bödőcs Tibor

Egy ma is aktuális régebbi videóját tette ki 40. születésnapján Bödőcs Tibor

Bödőcs Tibor Karinthy-gyűrűs humorista, író (Fotó: Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy 2018 júniusban rögzített, Nincs idő gólörömre című önálló estjéből vett részletet töltött fel YouTube-csatornájára vasárnap Bödőcs Tibor, aki vasárnap töltötte be a 40. életévét. Hogy a helyzet sok mindent nem változott az elmúlt évek során azt jól jellemzi, hogy Bödőcs már akkor arról beszélt, hogy az ellenzék olyan paralimpikon, aki hiúságból kerekesszék nélkül indul a versenyen. „Az érdekes lett volna, ha az ellenzék helyzetbe kerül, ők még a korrupciót se tudnák működtetni” – jegyezte meg a humorista.

Ezzel párhuzamosan Bödőcs azt is megjegyzi: amíg nincs ellenzék, addig ezt a csodás karriert, ezt a GDP-gejzírt kell követnem. „Milyen szépen mondja a székely közmondás, hogy a medve nem játék, a sör nem Heineken, Mészáros Lőrinc nem stróman. A Lőrinc nem stróman, csak hogyha a gazda erős paprikát eszik, akkor Lőrincnek csíp” – élcelődött a humorista Zalaegerszegen rögzített videójában.

Bödőcs Tiborral, aki legutóbb Gyurcsány Ferenc „költészetét” is célba vette, legutóbb egy éve készítettünk nagy interjút.