Jövőre tartják csak meg a már egyszer elhalasztott budapesti Tom Jones koncertet

Jövőre tartják csak meg a már egyszer elhalasztott budapesti Tom Jones koncertet

Tom Jones walesi énekes fellép a Stagecoach countryzene-fesztiválon a kaliforniai Indióban 2019. április 28-án (Fotó: MTI/EPA/Etienne Laurent)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az idén júliusra, majd augusztusra tervezett időpont helyett csak jövő júniusban lép fel Budapesten Tom Jones – ez derül ki a szervező Eventim lapunkhoz is eljutott tájékoztatójából.

Az énekes az eredeti tervek szerint július 12-én adott volna koncertet, akkor azonban rosszul lett és orvosai tanácsai miatt nem vállalta a fellépést. Augusztus 16-ra tették át a showt, most azonban az derült ki, hogy a világhírű énekes akkor sem lép fel Budapesten. A művész menedzsmentje ugyanis a koncertet egy 2023 júniusi időpontra halasztotta.

A szervezők azt is közölték, hogy a produkcióban részt vevő cégek intenzív tárgyalásokat folytatnak a részletkérdések tisztázása ügyében. A jegyet már korábban megvásárlók érdekei – ahogy írták – semmiképpen nem fognak sérülni, ugyanakkor a koncert pontos dátumának bejelentéséig a jegyértékesítés és az esetleges jegyvisszaváltás is szünetel.

Azt írták még, hogy Sir Tom Jones is bocsánatkérését küldi az okozott kellemetlenségért és nagyon várja a jövő nyári találkozást a magyar közönséggel.

Címkék: Tom Jones