A nagy Sinopharm-átejtés

A nagy Sinopharm-átejtés

Orbán Viktor azt mondta, kínai vakcinát kapott. Fő a bizalom Fotó: a miniszterelnök közösségi oldala.

Alacsony mértékben vagyunk bizonyosak a bizonyíték minőségében abban a tekintetben, hogy a Sinopharm-oltás két dózisa hatásos idősebb (60 év feletti) felnőtteknél – jelentette ki az ENSZ (= Soros, nyilván) nemzetközi közegészségügyi koordináló hatósága, az Egészségügyi Világszervezet (= Soros, nyilván). Ez bikkfanyelvről lefordítva azt jelenti, hogy a Sinopharmot időseknek felelőtlenség adni.

Aznap, amikor bejelentették, hogy noha az EU-ban sehol másutt nem használják, mi elkezdtünk a kínai vakcinával oltani, a magyar Országos Gyógyszerészeti Intézet úgy fogalmazott, hogy „a 60 évnél idősebb személyek korcsoportjára vonatkozóan a súlyos Covid–19-fertőzéssel szembeni védőhatás még nem megbecsülhető. A rendelkezésre álló adatok szerint a neutralizáló antitestek szintje a 60 évnél idősebb személyekben alacsonyabb, mint a 18–59 évesekben”. Ez bikkfanyelvről lefordítva azt jelenti, hogy sz.rt sem tudunk a hatásosságáról.

A teljes cikket a Magyar Hang július 16-án megjelent, 2021/29. számában olvashatja el. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!