Jelszavaik valának: haza és árulás

Jelszavaik valának: haza és árulás

Kocsis Máté lakossági fóruma a „szuverenitás védelmében” (Fotó: Kocsit Máté Facebook-oldala)

Szintet léptünk. Várható volt, hogy így lesz, már úgy értem, az Orbán Viktor által világra mókolt sunyin elnyomó rezsim működéséből adódik, hogy a hatalmat így-úgy támogatóknak rendre egyre nagyobbat kell gurítaniuk. A médiában is. Valahol ott indultunk, hogy fújtunk egymásra politikailag, de azért volt még kapcsolat, dumáltunk, megittunk egy sört, és akadt téma a Fidesz-ellenzék tengelyen pró és kontra, amiben simán egyet tudtunk érteni. Együtt szidtuk a kormányt, atyaég! Innen érkeztünk meg oda, hogy „elpusztítandó” ellenséggé lettünk mi, a kormányzati nyilvánosságtól függetlenül ténykedő médiaműhelyek. Kollegialitás, mi…

Mert már megint veszélyben vannak, és elnyomva, és kisebbségben, és szerintük nem feléjük billen a mérleg nyelve, aminek amúgy nem is kellene semerre sem billegnie. És ugyan nem az ő dolguk, de loholnak leffegő nyelvvel megvédeni az Orbán-kormány szuverenitását. És nem csak, hogy ennek okán úgynevezett újságírókként még büszkék is magukra, hanem túltesznek bármelyik erre kiképzett és ezért fizetett kormánypárti politikuszsoldoson.

A teljes cikket a Magyar Hang hetilap 2023-as karácsonyi dupla számában találja. Vegye meg január 4-ig kapható nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online! 

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!