Több mint félórás késés után a Real Madridé lett a Bajnok Ligája

Több mint félórás késés után a Real Madridé lett a Bajnok Ligája

Saint-Denis, 2022. május 28.
Liverpooli szurkolók, mielőtt megkezdődik a Liverpool FC - Real Madrid mérkőzés a labdarúgó Bajnokok Ligájának döntőjében a saint-denis-i Stade de France stadionban 2022. május 28-án.
MTI/EPA/Yoan Valat

Fotó: Yoan Valat

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Magyar idő szerint szombat este 9-kor kellett volna kezdődnie a Bajnokok Ligája döntőjének Párizsban, ahol a Liverpool játszik a Real Madrid ellen. Ám a futballmeccs kezdetére közel 40 percet kellett várnia a játékosoknak és szurkolóknak, amit a szervezők azzal indokoltak, hogy lassan halad a beléptetés a stadionba.

A helyzet odáig fajult, hogy egyes szurkolók a kerítésen átmászva rohantak be a stadionba, a BBC tudósítója szerint pedig voltak olyan drukkerek is, aki ellen könnygázt is bevetettek a rendőrök.

 

A meccs végül 21.36-kor elkezdődött.

Érdekesség, hogy mint a Telex észrevette, Orbán Viktor miniszterelnököt Csányi Sándorral MLSZ-elnökkel közösen fotózta le a mérkőzés helyszínén a Reuters fotósa.

A Bajnokok Ligáját végül a Real Madrid nyerte Vinícius Júnior 59. percben szerzett góljával.

Címkék: futball, sport