Megszólalt Kobe Bryant özvegye

Megszólalt Kobe Bryant özvegye

Kobe Bryant (Fotó: Wikipedia,)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem tudom, hogyan alakul az életünk azután a nap után, és elképzelni sem tudom, hogyan lehet élni nélkülük. De minden nap felkelünk, és igyekszünk ezen túljutni – írta Vanessa Bryant. Bejelentette azt is, hogy jótékonysági szervezetet hoz létre a tragédiában elhunytak családjainak segítésére.

A vasárnapi tragikus helikopterbaleset óta először szólalt meg nyilvánosan Kobe Bryant özvegye, a szerencsétlenségben 13 éves lányát is elveszítő Vanessa. A 37 éves asszony megköszönte a szurkolók millióinak gyászüzenetet és támogatását, amelyre nagy szükségük volt ezekben a napokban.

A People.com-on olvasható cikk szerint a család osztozik a balesetben szintén életüket vesztők rokonainak fájdalmában. – Nincsenek szavak, amelyekkel leírható lenne a fájdalmunk – írta az Instagramon Kobe Bryant özvegye, hozzátéve, szerény megnyugvást ad, hogy lánya Gianna és férje is tudták, milyen mélyen szerették őket. „Áldás volt, hogy magunk mellett tudhattuk őket. Bárcsak velünk lennének, örökre.”

Vanessa és családja – további három lányuk született, Natalia, Bianka, és Capri – elképzelni sem tudja, hogyan fognak túljutni ezen a váratlan tragédián: „Nem tudom, hogyan alakul az életünk az után a nap után, és elképzelni sem tudom, hogyan lehet élni nélkülük. De minden nap felkelünk, és igyekszünk ezen túljutni, amiben segít Kobe és a kislányunk emlékének ragyogása.”

Helikopter-balesetben életét vesztette Kobe Bryant | Magyar Hang

Az özvegy arra kér mindenkit, hogy tartsa tiszteletben magánéletüket és gyászukat, ahhoz, hogy fel tudják dolgozni a történteket, erre most különösen nagy szükségük van.

Vanessa Bryant bejelentette azt is, hogy jótékonysági szervezetet hoz létre, hogy segítse a baleset hét további áldozatának családját.

Vanessa 2001 áprilisában, 18 évesen házasodott össze az akkor 22 éves Kobe Bryanttel. Kapcsolatukból négy gyermek született, Natalia 17, a balesetben elhunyt Gianna 13, Bianka 3 éves és a 7 hónapos Capri.