Az RTL sem hagyta szó nélkül, hogy a TV2 híradósai kiálltak Orbán Viktor mellett

Az RTL sem hagyta szó nélkül, hogy a TV2 híradósai kiálltak Orbán Viktor mellett

Erős Antónia és Szellő István az RTL Klub hétfő esti híradójában (Forrás: RTL Klub)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Újságíró vagyok, nem propagandista – ezt mondta Szellő István a hétfő esti RTL Híradó végén, reagálva a konkurens kormányközeli TV2 vezető arcainak, közte híradósainak az Orbán Viktor melletti kiállására.

A Magyar Hang is beszámolt róla, hogy egy friss TV2-s videóban mások mellett Gönczi Gábor, Marsi Anikó, Istenes László és Szalai Vivien fejti ki, miért szavaznak Orbán Viktorra április 3-án. A csatorna arcai legutóbb négy éve tettek közzé hasonló videót, akkor 3,45 millióra bírságolták őket.

Az RTL Klub hétfő esti Híradójában Erős Antónia és Szellő István nem hagyta szó nélkül ezt, jelezve, hogy vasárnap választást és a legfontosabb, hogy az emberek menjenek el szavazni. Erős Antónia itt megjegyezte műsorvezetőtársának, hogy „ki ne mondd, hogy kire”, mire Szellő István azt válaszolta nevetve, hogy ő újságíró, nem pedig propagandista.