Kövér László megmondta, miért kell a Fideszre szavazni

Kövér László megmondta, miért kell a Fideszre szavazni

Kövér László, az Országgyűlés elnöke, a Fidesz választmányi elnöke beszédet mond a Fidesz választási fórumán az egri Agria moziban 2022. március 19-én. (MTI/Komka Péter)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Amennyiben biztonságban és békében szeretnénk leélni a következő négy esztendőt Magyarországon, minden józan megfontolás a Fidesz mellett szól – jelentette ki az Országgyűlés elnöke szombaton Egerben, egy választási fórum előtt tartott sajtótájékoztatón.

Az MTI beszámolója szerint Kövér László hangsúlyozta: minden alkalmat megragad arra, hogy felhívja pártja szimpatizánsainak figyelmét: ne csak a voksolásra, de a kampány célegyenesére is hozzanak magukkal még egy embert. Minél több ember vesz részt a kampányban, a mozgósításban, annál nagyobb lesz a siker április 3-án – tette hozzá.

Szavai szerint minden kormányzásnál lehet jobbat elképzelni, és a jelenlegi kabinet sem gondolja, hogy hibátlan lett volna akár csak az elmúlt négy évben, azt pedig főleg nem, hogy befejezettnek tekintheti a munkát, mert minden rendben és a helyén van.

Szó sincs erről, de 2010 előtt talán egyetlen kormánynak sem sikerült olyan eredményeket elérnie, mint amelyeket az elmúlt négy évben a Fidesz-KDNP pártszövetség fel tud mutatni – emelte ki Kövér László. A tét szerinte most még ennél is nagyobb, hiszen a Kárpátokon túl háború zajlik. Csak bízni és imádkozni lehet, hogy ne terjedjen át Kárpátaljára és az uniós, illetve NATO-tagországok bármelyikére, mert annak beláthatatlan következményei lennének – jelentette ki.

Amennyiben ezt a helyzetet komolyan vesszük, úgy április 3-án arról kell döntenünk: azokra bízzuk-e a következő négy évet, akik eddig is képesek voltak válságok egész sorát jól kezelni a gazdaságitól a világjárványon át a vörösiszap-katasztrófáig. Azokra-e, akik békés, higgadt, a magyarok biztonságára törekvő politikát ígérnek, vagy azok kezébe adjuk sorsunkat, akik össze-vissza beszélve „gyakorlatilag a háborús uszítók sorába állnak”, és nem képesek felmérni szavaik súlyát – fogalmazott az Országgyűlés elnöke.