Támadás érte a Momentum internetes oldalát

Támadás érte a Momentum internetes oldalát

Támadás alatt a Momentum honlapja

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Túlterheléses támadás érte csütörtök délelőtt a Momentum Mozgalom weboldalát, ezért a honlap átmenetileg elérhetetlenné vált – közölte a párt. Tájékoztatásuk szerint a beállított védekezőrendszernek köszönhetően anyagi kár nem következett be, ugyanakkor komoly problémának nevezik, hogy a választási kampány hajrájában az egyik legnagyobb ellenzéki párt nem tudja tájékoztatni a választóit weboldalán keresztül.

Kollégáik jelenleg is dolgoznak a probléma elhárításán.

Szerdán a Fidesz közölte, hogy ismeretlen tettesek nemzetközi hekkertámadást indítottak a párt honlapja ellen, elérhetetlenné téve azt. – A támadással a Fidesz egyik fontos kommunikációs csatornáját pont a kampány legvégén lekapcsolták, ez egy nyilvánvaló beavatkozás a választásokba – szögezte le a kormánypárt, hozzátéve, hogy „a baloldal tényleg minden eszközt bevet, hogy elhallgattassa a béke és biztonság mellett kiálló véleményeket”.