Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Végrehajtás a 168 Óránál

Szerző: | 2019. október 22., 12:25 | Belföld

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Végrehajtást rendelt el Dévényi Norbert közjegyző a 168 Óra hetilapot megjelentető Telegráf Kiadó Kft. ellen – értesült a Media1.hu A médiapiaci szakportál azt írta, az ügyiratszámból arra lehet következtetni, hogy fizetési meghagyási eljárás fordult végrehajtássá.

HIRDETÉS - AIP

A Media1-nek tegnap a 168 Óra egyik külsős újságírója is jelezte, hogy a felé fennálló számlatartozás ügye is végrehajtási szakba került a hetilap ellen, erről már értesítést kapott, így már két végrehajtásról lehet szó.

A Media1 korábban azt írta: Lakner Zoltán, a hetilap távozó főszerkesztő-helyettese hónapokkal ezelőtti fizetését sem kapta meg, ezért felszámolási eljárás megindítását helyezte kilátásba a Köves Slomó nevével összefüggésbe hozható Telegráf Kft., a 168 Óra kiadója ellen. Több más 168 Órá-s szerző is panaszkodik, hogy tartozik nekik a kiadó.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: 168 Óra, Köves Slomó, média, médiapiac, sajtó, végrehajtás


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Presser Gábor

„Izraeli hírszerző lett a lányom” – a palesztin-izraeli fegyveres konfliktus az Árnyék podcastban

Pin It on Pinterest