Korlátozza a Tesco a megvásárolható mennyiségeket a járvány miatt

Korlátozza a Tesco a megvásárolható mennyiségeket a járvány miatt

Egy nő sétál egy londoni Tesco előtt 2014. december 9-én (Fotó: Reuters/Toby Melville)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A 24.hu birtokába jutott, a magyar vásárlóknak kiküldött levele szerint a Tesco hipermarketlánc korlátozza az egyes termékekből online megvásárolható mennyiségeket. Ahogy írják, erre a koronavírus-járvány miatt kényszerülnek.

„Ahhoz, hogy mindenki hozzáférhessen az alapvető termékekhez, egyes kategóriákon belül 12 darabban maximalizáljuk a megvásárolható mennyiséget vásárlónként; mindent megteszünk annak érdekében, hogy áruházaink polcait folyamatosan feltöltsük, de ebben az időszakban előfordulhat, hogy egyes termékek átmenetileg kisebb mennyiségben vagy egyáltalán nem elérhetők.” -írja a Tesco.

Azt is megjegyzi az élelmiszer-áruházlánc, hogy vásárlónk és kiszállító munkatársaink védelme érdekében úgy döntöttek, hogy veszélyhelyzet idején kizárólag online lehetséges a rendelések fizetése.

Azon vásárlóikat, akik otthoni karanténban rendelnek házhoz a Tescótól árut, arra kéri a cég, hogy ezt tüntessék fel a rendelésükben.

Címkék: Tesco, koronavírus, 24.hu