Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Azonnali hatállyal távozott a Pesti Hírlap főszerkesztője

Szerző: | 2020. március 25., 16:32 | Belföld

Pesti Hírlap (Fotó: a Pesti Hírlap Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A tegnapi napon, azonnali hatállyal megszüntette saját munkaviszonyát Kerényi György, a Pesti Hírlap című napilap főszerkesztője, aki a külsős szerzőknek küldött búcsú e-mailjében azt írta: reméli, mihamarabb hozzájuthatnak a honoráriumukhoz – értesült a Media1.

HIRDETÉS - AIP

A portál megkereste Kerényi Györgyöt, aki megerősítette, valóban távozott a tegnapi nappal, de titoktartási kötelezettségére hivatkozva nem nyilatkozott.

HIRDETÉS - AIP

Kerényi György tavaly kapta meg a megbízást az új napilap elindítására a lapot működtető Global Post Hun Kft.-tól, de a Pesti Hírlap csak az idén, év eleje óta jelent meg rendszeresen, ám a lap nyomtatott változata most szünetel, jelenleg az interneten próbálják átvészelni a koronavírus-járványt.

A Media1-nek nyilatkozva Milkovics Pál, a Pesti Hírlap tulajdonosa azt mondta, várhatóan már ma bejelentik Kerényi György utódját. A tulajdonos a főszerkesztő távozását nem kívánta kommentálni, de méltatta őt, az eddig elért munkája, teljesítménye alapján. Most digitális működésre állnak át, ami változásokkal jár. Várhatóan további megszorításokra, átszervezésekre is sor kerül a kényszerű digitális átállás miatt.

Címkék: főszerkesztő, főszerkesztőváltás, Kerényi György, Milkovics Pál, Pesti Hírlap


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – Raktárcsend

Pin It on Pinterest